skip to Main Content

Ons venster naar 2019

2018, Wat een jaar!

Als NVLE hebben we veel gedaan. We hebben lezingen bezocht, inspiratie opgedaan, lotgenoten gesproken, ons zelf meer op de kaart gezet, teveel om op te noemen. Daardoor kwamen we wel wat dagen tekort in 2018.

 

 

 

Gelukkig 2019!

Voor jullie, gezondheid.

Voor ons, een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen!

 

Ook 2019 zal er van alles te doen zijn.

We trappen af in het Maasstad op zaterdag 12 januari, maar dat zal zeker niet onze enige bijeenkomst zijn.

Om maar iets te noemen, ons jaarlijks congres. Komend jaar zal deze in het teken staan van en voor patiënten met Sclerodermie en MCTD. Zet de dag alvast in je agenda, 29 juni 2019, NBC Nieuwegein.

Afgelopen periode heeft de commissie Sclerodermie en MCTD lotgenoten gevraagd welke onderwerpen besproken moeten worden. Daar werd goed op gereageerd!

We hebben een mooie samenstelling van artsen geregeld die lezingen gaan doen met daarin de vragen van lotgenoten verwerkt. Ook nieuwe aandachtsgebieden, ontwikkelingen, onderzoeken komen aan bod.

Hou onze website en Facebook pagina in de gaten, komende maanden komt daar meer informatie op te staan als ook de uitnodigingen voor diverse dagen.

 

Wij hebben veel zin in een nieuw jaar!

Wil jij je ook inzetten? Nieuwe  vrijwilligers kunnen we goed gebruiken. Ook voor een oriënterend gesprek ben je van harte welkom.

 

Een liefdevol einde van jaar 2018 en een even zo liefdevol begin van 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *