skip to Main Content

Platform voor jongeren met een niet-zichtbare beperking of chronische ziekte. Met onder andere informatie over school, wonen, werken en relaties.

Website met eigen forum voor jongeren met het Sjögren syndroom

KAISZ ( Kinderen met Auto Immuun Systeem ziekten) is speciaal opgezet voor kinderen en ouders met een aan reuma verwante aandoening zoals lupus, sclerodermie en MCTD

Op deze website vind je informatie van en over jongeren met chronische aandoeningen en/ of een functiebeperking die een Transitie in Zorg doormaken. Je vindt hier meer informatie over het project Op Eigen Benen maar ook over andere initiatieven.

Informatie over kinderen met SLE en sclerodermie.

Platform voor en door jongeren met reuma (16-30 jaar): informatie, organiseren van sociale activiteiten. On- en offline platform om jongeren met reuma met elkaar in contact te brengen; o.a. delen van problemen en oplossingen.

Een kennisdossier dat op de pagina’s van de zorgwijzer staat en die gaaat over mensen met een handicap en hoe het onderwijs voor hen is geregeld.

Site waar jongeren worden geholpen een baan te vinden.

Zelfmanagementstraining voor jongeren (16-25 jaar) en volwassenen (>26 jaar) met reuma. De trainingen voor jongeren: zowel online als in het weekend.