skip to Main Content

NVLE connect is een landelijk netwerk van health professionals die mensen met lupus, MCTD, APS en sclerodermie .Voor informatie over paramedische zorg.

Aandachtscoach: een manier om anders met jezelf, anderen en bepaalde situaties om te gaan.  aanbod van uitgangspunten en principes die effectief zijn om je gedrag en keuzes op te baseren.

Cliëntenbelang Amsterdam is een onafhankelijke netwerkorganisatie met een duidelijk doel: de kwaliteit van leven helpen verbeteren van mensen die dat hard nodig hebben.

hulpmiddelen die spier- en gewrichtsklachten kunnen doen verlichten

KiesBeter is een onafhankelijke overheidssite met betrouwbare informatie, bedoeld om inwoners van Nederland de weg te wijzen in de zorg.

Website van de overheid voor ouderen en mensen met een beperking of chronische ziekte die ondersteuning bij de overheid willen aanvragen.

Zoek, vind en waardeer zorgverleners en zorginstellingen in Nederland, een initiatief van de NPCF.

Een database met alle wet- en regelgeving die van toepassing is op gehandicapten en chronisch zieken in Nederland, door Ieder(in).

Betaalbare haarwerken, pruiken, haarstukken.

Vakantiecentrum en zorghotel voor alle mensen met een zorgvraag, herstelbehoefte of ieder ander die voor korte of lange duur toe is aan vakantie.

Website waar u alles vindt over de mogelijkheden om uw hoofd op een mooie, leuke en modieuze manier te bedekken wanneer u last heeft van haaruitval door ziekte of chemobehandelingen.

Stichting Pijn-Hoop is een website voor en door mensen met chronische pijn.

De internetsite over de toegankelijkheid van natuur en recreatie voor mensen met een handicap of chronische ziekte.

Werkt uw medicijn heel goed of juist niet? Krijgt u uw tablet niet goed uit de verpakking?
Bent u ontevreden omdat uw medicijn niet wordt vergoed? Heeft u last van een bijwerking? Meld het ons! Uw ervaring met medicijnen is waardevol voor anderen.

Lareb – Het nationale meldpunt voor bijwerkingen van geneesmiddelen in Nederland

Informatie en bestel mogelijkheid van zilvernitraat hulpmiddelen zoals handschoenen en sokken

Algemene informatie en tips over geneesmiddelen en geneeswijzen

Koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Informatie op terrein van gezondheid, arbeid en participatie

Gezondheid is een natuurlijke zaak. Als het evenwicht in het lichaam verstoord raakt, kunnen er klachten ontstaan en ziekten. De homeopathische arts zal op zoek gaan naar de oorzaken van deze verstoring, zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied

Zelfmanagementstraining voor jongeren (16-25 jaar) en volwassenen (>26 jaar) met reuma. De trainingen voor jongeren: zowel online als in het weekend. Voor volwassenen online, weekend en midweektrainingen

Wegwijzer voor mensen met hoge zorgkosten. Onder andere ondersteuning bij belastingaangifte en het inzichtelijk maken van de wir war aan regels. Daarnaast informatie over de extra inkomensondersteuning die gemeenten geven.