skip to Main Content

Lid / donateur worden

Word lid (of donateurlid) en u steunt de NVLE bij het behalen van haar doelstellingen. Een lidmaatschap is onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met  Lupus, APS, Sclerodermie en MCTD.

Leden ontvangen 4 x per jaar het kwartaalblad NVLE Venster met nuttige informatie, nieuws, columns en ontwikkelingen op medisch gebied. Leden/patiënten kunnen er ook hun ervaringen en vragen in publiceren.

Leden kunnen met alle vragen bij ons terecht. Onze medische adviesraad telt 21 medici van de verschillende academische ziekenhuizen. Ook hebben wij deskundigen in huis op het gebied van juridische, sociale en fiscale zaken.

Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor de leden. Zowel per regio als landelijk. Voor de congressen die de NVLE organiseert krijgen leden een persoonlijke uitnodiging en hebben voorrang op niet-leden.

De contributie bedraagt € 25,00 per jaar. Leden in het buitenland betalen € 28,00 per jaar in verband met de hogere portokosten. Indien u de vereniging extra wilt steunen, dan kunnen partners of medegezinsleden partner-lid worden voor € 6 per jaar. Wist u dat door een aantal ziektekostenverzekeringen bij patiënten het lidmaatschap vergoed wordt?

Aanmeldformulier

Gegevens

*Verplicht veld

Aanhef

Adres

Betaling

Betaalwijze*

Overige

Soort lidmaatschap*

Soort aandoening*