skip to Main Content

De blik nogmaals op Plaquenil

We weten dat we al een heleboel hebben gevraagd over het gebruik van Plaquenil, maar het heeft ook al een heleboel “losgemaakt” bij de voorschrijvers.

Begin met de poll

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Na jaren 400 mg van dit goedje te hebben geslikt heb ik ernstige oogproblemen. Nu nog steeds onder controle bij mijn oogarts omdat het proces nog steeds niet stil staat. Dus iedere drie maanden een gezichtsveld onderzoek. Wat kapot is blijft kapot dus mijn gele vlek is ernstig beschadigd. Ik ben nu twee jaar van die ‘troep’ af, sorry voor dit woord op deze manier. Er zijn natuurlijk mensen die goed op dit middel reageren, maar voor mij betekend het dat ik er weer een beperking bij heb gekregen. Het dagelijks leven is hierdoor weer aardig bemoeilijkt . Vriendelijke lotgenoten groet van Manuela ( 52 jaar ) Sterkte allen!

  2. Na gebruiken heb ik ook last van mijn ogen, zowel zwarte stipjes en/of slierten. Nu laatste tijd krijg ik eerst hoofdpijn en dan “oogmigrane”. Wel positief resultaat op huidLE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *